Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει – «Δικηγόρος είμαι, την υποκριτική την κάνω ως χόμπι»

Τηλεθέαση

«Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό θέατρο, οι Άγριες Μέλισσες είναι η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά».

Ο Νίκος Λαϊνόπουλος, ο γιατρός από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη, όπου μας ξάφνιασε αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος δεν είναι ηθοποιός, αλλά δικηγόρος.

«Το Διαφάνι χρειάζεται πολύ συχνά γιατρό με όλα τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν. Είμαι στη Λάρισα, στο νοσοκομείο όπου έχει μεταφερθεί τραυματισμένη η Ελένη. Έχει πυροβοληθεί στην κοντά στην καρδιά, είναι κρίσιμη η κατάστασή της, αλλά είναι γερό σκαρί. Αρχικά με γνωρίσατε με τον Μιλτιάδη που είχε μαχαιρωθεί από τον Μελέτη και μετά η Ασημίνα με το γυναικολογικό πρόβλημα που είχε», είπε αρχικά ο Νίκος Λαϊνόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Νίκος Λαϊνόπουλος, μάλιστα, αποκάλυψε πως το επάγγελμά του είναι δικηγόρος, ενώ με την υποκριτική ασχολείται περισσότερο ως χόμπι: «Η βασική μου επαγγελματική ιδιότητα εδώ και αρκετά χρόνια είναι αυτή του δικηγόρου, την υποκριτική την κάνω ως χόμπι. Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό θέατρο, οι Άγριες Μέλισσες είναι η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά. Δεν στέλνω βιογραφικά, δεν επιδιώκω τη συμμετοχή μου και την εμφάνισή μου σε τηλεοπτικές σειρές. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα. Δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους η νομική με την υποκριτική, το ένα συμπληρώνει το άλλο. Η υποκριτική με έχει βοηθήσει και στη δικηγορία».