«Ήθελε να μου δώσει 3.000 ευρώ για να βάλω τον γιο του στην νομαρχία!»

Θάνος Καληώρας

"Δεν υπάρχει βόλεμα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Όλα αυτά έχουν κοπεί."

Στο «Πρωινό» έδωσε συνέντευξη ο Θάνος Καληώρας, ο οποίος θα κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού. Όπως είναι φυσικό, ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για άλλους συναδέλφους του που κατεβαίνουν και εκείνοι υποψήφιοι στις εκλογές.

«Δεν υπάρχει βόλεμα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Όλα αυτά έχουν κοπεί. Ακόμα και τα συμβούλια έχουν κοπεί. Τώρα, το τι κατεβαίνει και το τι δεν κατεβαίνει είναι μια άλλη ιστορία που δεν μπορώ να την σχολιάσω. Μερικά ονόματα υποψηφίων είναι πραγματικά για γέλια. Εντάξει δεν είχαν καμιά δουλειά να κάνουν και τι ήταν; Ηθοποιοί ήταν; Τραγουδιστές ήταν; Τι ήταν; Λένε τώρα ξαφνικά δεν έχουμε τι να κάνουμε, ας κατεβούμε στην τοπική αυτοδιοίκηση για να οικονομήσουμε», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει μισθός στην τοπική αυτοδιοίκηση εκτός αν σε επιλέξει ο δήμαρχος ή ο περιφερειάρχης για αντιδήμαρχο ή αντιπεριφερειάρχη. Οι θέσεις αυτές είναι ελάχιστες και απαιτούν πάρα πολύ μεγάλη γνώση», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Θάνος Καληώρας αναφέρθηκε και στο πιο περίεργο περιστατικό που του συνέβη πριν από πολλά χρόνια: «Ένα πολύ περίεργο πράγμα που μου έχουν πει ήταν πριν από 14 χρόνια όταν ένας φίλος, ο οποίος έμενε στην διπλανή πολυκατοικία μου είπε ότι έχει κρατήσει 3.000 ευρώ για το παιδί του και μου τα έδινε αρκεί να τον έβαζα στην νομαρχία. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ούτε να το ακούσω.»

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!