«Ήταν στιγμές που ήθελα να πιάσω τη Ραμόνα από το μαλλί και…»

Ραμόνα

««Ούτε εγώ το περίμενα ότι θα με δεις στην τηλεόραση σου, γιατί...»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν ένας εκρηκτικός κριτής στο My style rocks που εξέφρασε τη γνώμη του ανοιχτά, ερχόμενος συχνά σε κόντρα με τα κορίτσια, όπως τη Ραμόνα. Ο ίδιος μιλά Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκαλύπτει πως ούτε ο ίδιος πίστευε πως θα βρεθεί στην τηλεόραση, ενώ τον έπαιρνε ο ύπνος βλέποντας το My style rocks.

«Ούτε εγώ το περίμενα ότι θα με δεις στην τηλεόραση σου, γιατί στη δική μου δεν με βλέπω. Δεν έχω. Και το My style rocks στο laptop το έβλεπα, όσο έβλεπα, γιατί κι εκεί με έπαιρνε λίγο ο ύπνος. Δεν με έπαιρνε ο ύπνος επειδή δεν ήταν ωραίο, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ εμένα, απλά επειδή ήξερα τι θα γίνει, δεν είχα καμία αγωνία», αναφέρει ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραδέχεται πως με τη Ραμόνα ήταν φορές που έβγαινε εκτός ορίων.

[dfp_ads id=236982]

«Εμένα η Ραμόνα, το έχω πει πάρα πολλές φορές, το έχω πει και στην ίδια, με νευρίαζε πάρα πολύ. Δηλαδή ήταν στιγμές που ήθελα να την πιάσω από το μαλλί, να της πω «μη μιλάς άλλο, ασ’το να παίσει κάτω». Αλλά εντάξει δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.»

«Εάν γίνει το My style rocks 2, αν μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και αν με θέλει και το κανάλι, θα είμαι, γιατί όχι;» λέει ο κριτής που δεν μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης της Ευαγγελίας Αραβανή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αν επαληθευτούν οι φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει την επόμενη χρονιά το My style rocks, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε Στη Φωλιά των Κου Κου:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!