«Ήταν εμετικό! Έγραφαν ότι ήμουν υιοθετημένη! Πήγαινα στο περίπτερο και…»

Κατερίνα Γιατζόγλου

«Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν ήμουν ελέφαντας. Κάποιοι τύποι επέμεναν ότι είμαι το παιδί τους».

Με αφορμή το βιβλίο της «Καμία Σχέση» η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακή δημοσιότητα που δέχθηκε στο παρελθόν με τις φήμες περί υιοθεσίας της και ακόμα επικρίνει την διασημότητα που απαιτούν οι παίκτες των σημερινών realities.

«Ζούμε στην εποχή της καμίας σχέσης. Έκανα εμπάργκο γιατί κάποιοι υπήρχαν μέσα από αυτό. Έκοψα αυτούς από τα media, δεν έκοψα εμένα. Υπήρχε εποχή που πήγαινα στο περίπτερο και νόμιζα ότι υπήρχε «Κατερίνα» περιοδικό σε δέκα έντυπα, η φάτσα μου ήταν παντού. Δεν είναι σκληρό, είναι εμετικό. Ήμουν πρώτη είδηση ότι ήμουν υιοθετημένη. Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν ήμουν ελέφαντας. Κάποιοι τύποι επέμεναν ότι είμαι το παιδί τους.

Δεν έχω δει καθόλου τα realities και δεν είμαι σύμφωνη που φιλοξενούμε στα περιοδικά όλους αυτούς γιατί βλέπουμε παράλογες συμπεριφορές. Παντελώς άγνωστα άτομα που δεν θυμόμαστε τα ονόματα και έρχεται με ατζέντη που ζητάει να δει το στήσιμο. Αυτά δεν τα κάνουν οι πραγματικές σταρ. Δεν με ενοχλεί που κάτω από τη φωτογραφία με το μαγιό έχει και την ηλικία. Με τέτοια εικόνα και χωρίς ρετούς, πλάκα μου κάνεις; Είναι χαζό να επιβεβαιώσω την ηλικία που γράφουν τα sites, συμφωνώ με αυτό που λένε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…