Ιταλίδα δημοσιογράφος αναγγέλλει επικείμενη άφιξη εξωγήινων

Δείτε την ανακοίνωση

Χρησιμοποίησαν λοιπόν ένα πρόσωπο γνωστό στο Ιταλικό τουλάχιστον κοινό, την δημοσιογράφο Maria Cuffaro, παρουσιάστρια δελτίου στην ιταλική τηλεόραση προκειμένου να ανακοινώσει πως μετά από την επείγουσα συνεδρίαση της κυβέρνησης, εκδόθηκε ανακοίνωση προς τους πολίτες βεβαιώνοντάς τους πως οι εξωγήινοι δεν αποτελούν κίνδυνο για τον πληθυσμό, ενώ δεν χρειάζεται να εξασφαλίσουν προμήθειες φαγητού και νερού.

Για την ώρα επίσης, όπως αναφέρει δεν τίθεται θέμα διακοπής της ηλεκτροδότησης αλλά και της παροχής αερίου, ενώ ενημερώνει τους πολίτες ότι βρίσκονται σε αναμονή δηλώσεων και από το Βατικανό.

Δείτε την να εκφωνεί την ανακοίνωση:

Πρόκειται για teaser από την ταινία «L'Ultimo Terrestre» ενός νέου σκηνοθέτη, του Gianni Pacinotti, η οποία θα προβληθεί στο φεστιβάλ Βενετίας που θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα.

Η ταινία είναι βασισμένη στο κόμικ Nessuno mi farà del male (Nobody will hurt me) του Giacomo Monti και πρόκειται για μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας στην οποία παρουσιάζεται η τελευταία εβδομάδα στην γη πριν τον ερχομό εξωγήινων. Πρωταγωνιστής της είναι ένας μοναχικός άντρας που μισεί τις γυναίκες και την περιπέτεια, καθώς προτιμά την ρουτίνα του και την μοναξιά. Μάλλον άτυχος ε;

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Η βρετανική εφημερίδα The Guardian επισημαίνοντας τη δύναμη που έχει σήμερα το ίντερνετ, καθώς και το γεγονός πως έχουν ήδη πολλοί παρακολουθήσει το εν λόγω απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο youtube, παρομοιάζει κίνηση αυτή με την ραδιοφωνική μετάδοση του «Ο πόλεμος των κόσμων» του Orson Welles το 1938, που είχε σπείρει τον πανικό αφού πολλοί Αμερικανοί τότε δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν ότι πρόκειται για μεταφορά κάποιου μυθιστορήματος και πίστεψαν ότι έχουν δεχτεί επίθεση από το διάστημα.