Ισμήνη Καλέση: «Για δυο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα»

Ισμήνη Καλέση

Για όλους και για όλα μίλησε η Ισμήνη Καλέση στο "Τι λες τώρα"!

Την Ισμήνη Καλέση συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ με την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα! Οι βιντεοκασέτες, η απουσία από την τηλεόραση, η απώλεια της μητέρας της καθώς και η βοήθεια από ειδικό για μια διετία σε πρώτο πλάνο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ισμήνη Καλέση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσες φορές έπαιζα στις ταινίες και έκανα την ελαφριά, δεν σήμαινε ότι ήμουν και ελαφριά. Δεν είχα δώσει εγώ δικαιώματα, τα έπαιρναν μόνη τους. Δηλαδή αυτή την ετικέτα μόνοι τους την κολλούσαν. Έχω κλάψει μάλιστα για κακό σχόλιο».

«Ζούσα πάντα με την μητέρα μου. Όταν την έχασα, για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα. Μετά από τα δύο χρόνια είπα στον ψυχίατρο «στοπ με τα χάπια». Τέλος» πρόσθεσε η ηθοποιός στην μεσημεριανή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

«Δεν εκτιμώ τον χώρο και ούτε εκείνος με εκτιμάει. Το παρασκηνιακό του περιβάλλον ποτέ δεν μου άρεσε και τότε ήμουν δυστυχισμένη. Σήμερα δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί δεν έχω προτάσεις».