Ισμήνη Καλέση: «Δεν μου έλειψε ποτέ κανένα παιδί, τα βλέπω και στρίβω»

Ισμήνη Καλέση

"Δεν ξεπέρασα ποτέ την απώλεια της μητέρας μου, ήταν βράχος μέχρι το τέλος" δήλωσε, παράλληλα, η Ισμήνη Καλέση.

Την Ισμήνη Καλέση είδαμε στο Στούντιο 4 της Παρασκευής, όπου και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στη δημόσια τηλεόραση. Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της που την στιγμάτισε αλλά και στο γεγονός πως δεν έκανε ποτέ η ίδια δικά της παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Καλέση εξομολογήθηκε πως «δεν ξεπέρασα ποτέ την απώλεια της μητέρας μου. Παιδιά, ακόμα και τώρα να με ρωτήσετε, μου λείπει. Είναι η απώλεια της μαμάς μου. Η απώλεια του πατέρα μου, όχι, ήμουν πολύ μικρή. Παρότι με λάτρευε, παρότι ήταν ένας ιδεολόγος που του βγάζω το καπέλο, έξυπνος και πολύστροφος άνθρωπος, μορφωμένος και πραγματικά αριστερός, ωστόσο ήμουν πολύ μικρό παιδί. Ήμουν 17 – 18 χρονών».

«Η μάνα μου ήταν βράχος μέχρι τώρα, μέχρι το τέλος. Για μαμά σίγουρα εγώ δεν κάνω γιατί, στην ηλικία που είμαι, δεν μου έλειψε κανένα παιδί ποτέ. Τα βλέπω και στρίβω οπότε λέω… κρατήσου! Από πολύ μικρή το είχα αυτό. Επίσης, όταν η νονά μου μού έφερε δώρο μια κούκλα, την πήρα από το πόδι και την πέταξα στη γωνία. Δεν μου ξανάφερε ποτέ κούκλα».

«Ο άνδρας μου έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, γιατί έχουμε διαφορά στην ηλικία. Είχε προλάβει να κάνει γάμο, να χωρίσει, να έχει και μια κόρη που είναι και κοντά στα χρόνια μου. Έχουμε μια διαφορά ηλικίας αλλά μικρή» συμπλήρωσε, επίσης, η Ισμήνη Καλέση στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.