Ισίδωρος Σταμούλης: «Βγάζω το καπέλο στον Αλέξη Κούγια, φοβερός, ειδικά αν αθωώσει την Πισπιρίγκου»

Ισίδωρος Σταμούλης

"Πρωταγωνιστές της εμβέλειας του Κιμούλη και του Φιλιππίδη βομβαρδίζονται συνέχεια από γυναίκες, οι οποίες αυτές θέλουν να μπούνε στη ζωή τους.  Δεν είχαν ανάγκη να παρακαλούν να βρούνε γυναίκα" ανέφερε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Την άποψή του ότι πρωταγωνιστές όπως είναι ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης βομβαρδίζονταν από γυναίκες που ήθελαν να μπουν στην ζωής τους και πως δεν παρακαλούσαν, εξέφρασε ο ηθοποιός Ισίδωρος Σταμούλης στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου. Στο πλατό επικράτησε παγωμάρα με όσα ακούγονταν. Στη συνέχεια εξήγησε το λόγο που βγάζει το καπέλο στον Αλέξη Κούγια ως δικηγόρο.

«Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη. Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, επειδή είχαμε τεράστια επιτυχία και περιοδεία, τον έζησα και στις πρόβες και στην περιοδεία. Ήταν αυστηρός αλλά όσο πρέπει. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δουλέψαμε κι ήταν ένας πάρα πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Χιούμορ με όλους και με όλες. Δεν είδα τίποτα από όλα αυτά που λέγονται. Αυτό δεν θα πει ότι τα αμφισβητώ αλλά από την άλλη δεν θα ρίξω κατευθείαν την πέτρα να πω κρεμάστε τον αλήτη. Πρωταγωνιστές της εμβέλειας του Κιμούλη και του Φιλιππίδη βομβαρδίζονται συνέχεια από γυναίκες, οι οποίες αυτές θέλουν να μπούνε στη ζωή τους.  Δεν είχαν ανάγκη να παρακαλούν να βρούνε γυναίκα. Είναι κρίμα να χαθεί ένας νέος άνθρωπος από το θέαμα» ανέφερε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε: «Ήταν περίεργο κάποιος που καταδικάστηκε, να βγει την πρώτη μέρα. Προφανώς είναι τεράστιος δικηγόρος ο κύριος Κούγιας. Του βγάζω το καπέλο, είναι φοβερός, ειδικά αν καταφέρει να αθωώσει τη νέα του πελάτισσα, την Πισπιρίγκου. Γιατί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν τόσο καλά το νόμο και τα παράθυρά του και τις πόρτες, που μπορούν και αθωώνουν» συμπλήρωσε ο Ισίδωρος Σταμούλης.