Ισίδωρος Σταμούλης: «Δεν είναι τα πράγματα όπως παρουσιάστηκαν κάπου, αυτά που λέει ο αδελφός μου ισχύουν»

Ισίδωρος Σταμούλης

"Φαντάζεστε με πόση δυσκολία επιστρέφει ο αδερφός μου στο θέατρο", τονίζει ο γνωστός ηθοποιός, μετά την τραγωδία που βιώνει η οικογένειά τους.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε τηλεφωνικά ο Ισίδωρος Σταμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την ανάρτηση-ανακοίνωση που έκανε ο αδελφός του, Οδυσσέας Σταμούλης, το πρωί της Πέμπτης 26/10 σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στον ίδιο και τον πρόσφατο χαμό του 11χρονου γιου του, θέλησε να εκφράσει την άποψή του για την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια και την κάλυψή της από τα Μέσα.

«Αυτά που λέει ισχύουν, εννοείται. Δεν είναι τα πράγματα όπως παρουσιάστηκαν κάπου. Μιλάει για μία ανακοίνωση ότι ο Σταμούλης δεν έχει να φάει, πεθαίνει, έπρεπε να παίζει τον τάδε ρόλο και παίζει έναν άλλο», δηλώνει ο Ισίδωρος Σταμούλης.

«Eίναι ΨΕΜΑ ότι έχω καταστραφεί οικονομικά. Είναι ΨΕΜΑ ότι διώχθηκε παράσταση από το θέατρο Αυλαία που παίζω για να μπει η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία συμμετέχω. […] Είναι ΨΕΜΑ η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε sites στο διαδίκτυο ότι είμαι εγώ και το παιδί μου, αντιθέτως στη φωτογραφία εμφανίζεται ο αδερφός μου με τον ανιψιό μου.

Είναι ΨΕΜΑ ότι έδωσα την οποιαδήποτε συνέντευξη στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο του οποιουδήποτε μέσου. Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο. Σεβαστείτε το πένθος μου», έγραψε μεταξύ άλλων στη μακροσκελή του δημοσίευση ο Οδυσσέας Σταμούλης.

«Φαντάζεστε με πόση δυσκολία επιστρέφει ο αδερφός μου στο θέατρο», τονίζει ο Ισίδωρος Σταμούλης στην τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».