Ισχυρά «χαρτιά» στο τραπέζι του αμερικάνικου X-Factor

Διαβάστε τι είπε ο Simon Cowell, το ισχυρό χαρτί των κριτών, σε συνέντευξή του.

Έτσι το πάνελ φαίνεται να συμπληρώνεται από τους Antonio L.A. Reid, πρόεδρο της Hitco Music Publishing, που έχει ήδη υπογράψει, και τις τραγουδίστριες Paula Abdul και Cheryl Cole.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Simon Cowell που θα είναι ο επικεφαλής δήλωσε πως: «Ήθελα πάντα την Paula. Δεν το έκρυψα ποτέ. Πάντα μου άρεσε να δουλεύω μαζί της παρά το ότι είναι μπελάς».

«Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς αλλά πάντα μου ταίριαζε. Πρέπει απλώς να έχεις χημεία και είναι σωστή. Δεν βρήκα ποτέ κάποια καλύτερη από αυτή. Πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι στο show.» είπε στο Deadline.com
 
Έτσι, παρόλο που δεν έχει κλείσει η συμφωνία και για την ακρίβεια δεν έχουν ξεκινήσει καν οι συζητήσεις, ο Simon την θέλει στο πλάι του.

Όσο για την Cole δεν έχει ούτε εκείνη υπογράψει ακόμα, αλλά βρίσκονται σε διαπρατεύσεις, αφού θα αποτελέσει κι εκείνη ισχυρό χαρτί για την Fox.

«Αυτό το κορίτσι είναι ιδιαίτερο. Έχει χάρισμα στην επικοινωνία. Είναι πολύ καλή κριτής. Είναι έξυπνη. Αν το αμερικάνικο κοινό την υποδεχτεί όπως το βρετανικό, νομίζω πως θα τα πάει πολύ καλά.» είπε για την νεαρή πρώην κριτή του Βρετανικού X Factor  ο Cowell.

Εν αναμονή της τελικής σύστασης αλλά και του ρόλου που θα παίξει στο αμερικάνικο show η Mariah Carey.