Ισαβέλλα Βλασιάδου: «Είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπώ με τους ίδιους όρους στον χώρο»

Ισαβέλλα Βλασιάδου

"Αν σιγά σιγά απομακρυνθείς, είναι ένας χώρος που όλοι είμαστε αναλώσιμοι" εξομολογήθηκε η Ισαβέλλα Βλασιάδου.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ισαβέλλα Βλασιάδου στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική αποχή, τη σχέση με το παιδί της καθώς και

Ειδικότερα, η Ισαβέλλα Βλασιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άφησα την υποκριτική όταν γεννήθηκε ο γιος μου και η αλήθεια είναι πως σε αυτό τον χώρο είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπείς με τους ίδιους όρους που ήσουν πριν. Αν σιγά σιγά απομακρυνθείς, είναι ένας χώρος που όλοι είμαστε αναλώσιμοι».

«Είμαι μια κανονική μαμά όπως και είμαι και ένας κανονικός άνθρωπος γενικά. Αυτό που προέχει μέσα σε μια οικογένεια είναι να προμοτάρεις τη λάμψη του παιδιού.».

«Ασχολούμαι με την επιχείρηση του άντρα μου που αφορά στο design και τα έπιπλα. Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε. Η οικογένεια είναι η ασφάλειά μας. Οικογένεια μπορεί να είναι και οι φίλοι» συμπλήρωσε η Ισαβέλλα Βλασιάδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.