Ησαΐας Ματιάμπα: «Περπατώ και τους βλέπω να αλλάζουν πεζοδρόμιο»

Ησαΐας Ματιάμπα

"Δεν είναι κολλητός μου ο Μύρωνας Στρατής", λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε στον Κώστα Τσουρό για όλα. Μεταξύ όσων αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, ήταν και για τον φυλετικό ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα.

«Έχω βιώσει πάρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Συμβαίνει και τώρα, περπατάς και αλλάζουν πεζοδρόμιο, εκεί το απογευματάκι, λες και θα τους κάνεις κάτι. Έχει τύχει να με βρίσει στο αμάξι κάποιος λόγω χρώματος και όταν με είδε, «αχ συγγνώμη Ησαΐα, είσαι δικός μας εσύ». Δεν είναι ωραίο να δουλεύουν άνθρωποι στα φανάρια και να τους συμπεριφέρονται λες και είναι σκουπίδια», λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μύρωνα Στρατή.

«Με τον Μύρωνα Στρατή αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει παραπάνω αυτή η συνεργασία γιατί δεν είχαμε να δώσουμε κάτι διαφορετικό. Ήμασταν 5 χρόνια μαζί. Δεν είναι κολλητός μου ο Μύρωνας Στρατής. Παρόλο που είμαστε πάρα πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, πάνω στη σκηνή συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον. Κάναμε παρέα στο πλαίσιο της δουλειάς. Ποτέ δε λέω ποτέ σε καμία συνεργασία που να μπορεί να δώσει κάτι», είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα.