Ησαΐας Ματιάμπα: Απαντά για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε

Ησαΐας Ματιάμπα

"Ας αγαπήσουμε το μέσα μας, ας καταφέρουμε να το κάνουμε δικό μας και από τα παιδιά μας να αρχίσει να δημιουργείται ένα καλύτερο αύριο", αναφέρει ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Δηλώσεις στην κάμερα του ΟΡΕΝ έκανε ο Ησαΐας Ματιάμπα  σε ένα διάλειμμα από την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους». Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός μιλά για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

«Έχουν περάσει 22 χρόνια από το «Να η Ευκαιρία». Έχουν αλλάξει πάρα πολλά στη ζωή μου από τότε. Γι’ αυτό που χαίρομαι κυρίως είναι η εξέλιξη που υπάρχει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Τι απαντά στο ενδεχόμενο μίας νέας συμμετοχής του στο YFSF και ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Κώστα Δόξα;

«Το All Star έγινε. Τώρα πολύ δύσκολο να με ξαναδείτε σε κάτι παρόμοιο νομίζω. Με τον Κώστα τα λέμε όπως τα λέμε και με άλλους συναδέλφους. Κρατάμε επαφή, μιλάμε πού και πού», ξεκαθαρίζει ο τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Ησαΐας Ματιάμπα απαντά και στα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς όλα αυτά τα χρόνια.

«Σημασία έχει να ποτίσουμε την ψυχή μας με αγάπη. Ας δώσουμε βήμα στον εαυτό μας, ας τον αγαπήσουμε και ας τον αγκαλιάσουμε, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να αγγίξουμε και τις ψυχές των άλλων», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχουν ούτε μίση, ούτε αίσχη, ούτε τραγικές καταστάσεις. Ας αγαπήσουμε το μέσα μας, ας καταφέρουμε να το κάνουμε δικό μας και από τα παιδιά μας να αρχίσει να δημιουργείται ένα καλύτερο αύριο, ένας καλύτερος κόσμος με αγάπη», καταλήγει ο Ησαΐας Ματιάμπα.