Ησαΐας Ματιάμπα: «Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, ήθελα να γίνω ιερέας»

Ησαΐας Ματιάμπα

"Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θα ήθελε να δοκιμάσει αυτό το στοιχείο" εξομολογήθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Στο πλατό της εκπομπής Κυψέλη βρέθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα, το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια τονίζοντας πως είχε επιρροές από τον παππού του ο οποίος ήταν ιερέας και μικρός ήθελε να γίνει σαν εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ησαΐας Ματιάμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί και πειραχτήρι. Έκανα φουλ σκανταλιές. Από 13 χρονών είχα δηλώσει στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική. Ο παππούς μου ήταν ιερέας και όταν ήμουν δημοτικό ήθελα να γίνω και εγώ. Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, οπότε ήταν κάτι που με επηρέασε αρκετά. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θα ήθελε να δοκιμάσει αυτό το στοιχείο».

«Ο Ηρακλής γεννήθηκε το 2018 και 2 χρόνια αργότερα “έφυγε” ο μπαμπάς μου. Άλλαξε πολύ ο τρόπος της σκέψης μου. Άλλαξα μέσα μου, άλλαξαν πολλά πράγματα. Από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου είναι σαν να υπάρχει ένα χέρι πάνω μου και να μου δείχνει τι να κάνω» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ησαΐας Ματιάμπα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.