Ηρώ Μουκίου: «Τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη ακόμα δεν μπορώ να τον ξεπεράσω»

Ηρώ Μουκίου

«Μου κόστισε πάρα πολύ», λέει η Ηρώ Μουκίου για την απώλεια του Μιχάλη Ασλάνη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Ηρώ Μουκίου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην απώλεια του Μιχάλη Ασλάνη.

«Το να χαμογελάω είναι το μυστικό της ευζωίας μέσα στη γκριζίλα που ζούμε. Η γυναικεία φιλαρέσκεια σε μένα έχει όρια, δεν κάνω ακρότητες. Φυσικά είμαι συμφιλιωμένη με την ηλικία μου. Αλίμονο να κρύβουμε την ηλικία μας, γίνεσαι ρεζίλι.

Ο Βόλος είναι ο έρωτάς μου, είναι κοντά στη Λάρισα, στη δουλειά του άντρα μου κι εκεί είναι ο κοινός μας τόπος. Με τον Σάκη είμαστε παντρεμένοι 21 χρόνια. Η απόσταση είναι ένας παράγοντας που δεν είναι όλα ρόδινα, έχει πειρασμούς και δεν έχεις τον άλλον δίπλα σου όταν θες», είπε αρχικά η Ηρώ Μουκίου.

Η Ηρώ Μουκίου είπε στη συνέχεια: «Σε ένα μήνα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε, ήταν έρωτας με την πρώτη χειραψία. Εγώ φταίω που δεν έκανα άλλο παιδί. Επέλεξα μετά από μια αποβολή να μην προσπαθήσω ξανά για παιδί γιατί τρόμαξα. Για μένα προτεραιότητά μου είναι η οικογένεια. Δεν είναι τα πάντα το να είμαστε στα πάρτι και σε μια διαρκή παρουσία στην τηλεόραση, αυτό για μένα είναι φούσκα».

Κλείνοντας, η Ηρώ Μουκίου ανέφερε: «Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη μού κόστισε πάρα πολύ, δεν μπορώ ακόμη να το ξεπεράσω».