Ηρώ Κλείτου: Η πρώην παίκτρια του Rising Star ξεκαθαρίζει τη στάση της ως προς τον Αντώνη Ρέμο!

Ηρώ Κλείτου

Τι ήταν εκείνο που τη δυσκόλεψε περισσότερο στην πορεία της στο Rising Star;

Η 25χρονη που αποχώρησε στο δεύτερο επεισόδιο των «HOt seats» του Rising Star αποκαλύπτει τα σχέδια της και ξεκαθαρίζει τη στάση της ως προς τον Αντώνη Ρέμο, σε συνέντευξη της στην Εύη Βαλή και στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

[dfp_ads id=236982]

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στην πορεία σου στο «Rising»;

Με δυσκόλεψε το ότι είχα υποχρεώσεις στην Κύπρο με τους μαθητές μου για το Music Nart και έπρεπε να επιστρέφω όσο μπορώ για να αναπληρώνω τα μαθήματα.

Τι θα σου λείψει περισσότερο από το Rising;

Θα μου λείψουν όλοι οι συμπαίκτες μου, γιατί έχουμε και ένα σημαντικό κοινό, τη μουσική που μας ενώνει. Επίσης, οι άνθρωποι πίσω από την κάμερα, όπως ο Γιώργος και η κυρία Μαίρη που μου έφτιαχναν τα μαλλιά μου, ο Ιπποκράτης από την παραγωγή, ο οποίος πάντα μου έδινε συμβουλές, αλλά και η κυρία Χαλκίτη, η οποία ήταν και εκείνη δίπλα μου και με βοηθούσε πάρα πολύ.

Έκανες κάποιες δηλώσεις στο παρελθόν για το ρόλο του Αντώνη Ρέμου στην όλη διαδικασία και το χρόνο που πέρασε μαζί σας.

Τον Αντώνη Ρέμο τον σέβομαι και τον θαυμάζω από πολύ μικρή. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και ως άνθρωπο. Μια δήλωση μου παρεξηγήθηκε, δεν υπήρχε καμιά τέτοια πρόθεση από πλευράς μου και στενοχωρήθηκα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη που δούλεψα μαζί του. Και οι 4 κριτές είναι πολύ σημαντικοί και μεγάλοι καλλιτέχνες.