Ηρώ: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την επιτυχία «Έτσι είναι οι σχέσεις»

Ηρώ

"Ο έρωτας είναι η ζωή και ο θάνατος, ο έρωτας είναι τα πάντα" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Ηρώ.

Καλεσμένη στο πλατό του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή βρέθηκε η Ηρώ το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Αφορμή στάθηκε η μεγάλη της επιτυχία, «Έτσι είναι οι σχέσεις» που βρέθηκε στο πιο ερωτικό τοπ 30 της μουσικής εκπομπής.

Έτσι, αφού ερμήνευσε αυτήν μα και άλλες αγαπημένες μουσικές της στιγμές, η Ηρώ κάθισε στον καναπέ μαζί με την υπόλοιπη παρέα και μίλησε για την ιστορία πίσω από το δημοφιλές κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηρώ εξομολογήθηκε πως «πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα και πιστεύω ότι λειτουργεί καταλυτικά. Πιστεύω ότι ο έρωτας είναι η ζωή και ο θάνατος. Ο έρωτας είναι τα πάντα. Όταν λέω έρωτας δεν εννοώ μόνο τον έρωτας προς έναν άνθρωπο αλλά τον έρωτα προς την ζωή. Όταν αγαπάς τα πάντα που κάνεις και τα κάνεις με πάθος, αυτό έχει έναν ερωτισμό μέσα του τον οποίο ή τον έχεις ή δεν τον έχεις για την ζωή και τους ανθρώπους».

«Η σύνθεση προέκυψε εξαιτίας της τεράστιας ενασχόλησης με την μουσική. Κάποια στιγμή γεμίζεις ακούσματα και για κάποιον λόγο, όταν είσαι μουσικός, κάπως αυτό ανακυκλώνεται με κάποιο τρόπο μέσα στον οργανισμό σου και βγαίνει με έναν δικό σου τρόπο γιατί νομίζω ότι η μουσική έχει κομμάτια μέσα που επαναλαμβάνονται. Ειδική συνθήκη να το πυροδοτεί δεν υπάρχει, είναι η παρατήρηση μου προς τους ανθρώπους. Δηλαδή η παρατήρηση και η ενσυναίσθηση, το γεγονός ότι μπαίνεις στην πλευρά του απέναντι και αισθάνεσαι τι αισθάνεται, νομίζω ότι σε εμάς τους μουσικούς βγαίνουν σε νότες».

«Το «Έτσι είναι οι σχέσεις» το έγραψα μετά από ένα συμβάν τυχαίο και άσχετο τελείως! Πήγα να τρακάρω μετά τη δουλειά πήγα να τρακάρω με το αυτοκίνητο και γυρίζω σπίτι και γράφω το «Έτσι είναι οι σχέσεις»! Δηλαδή τρία πουλάκια κάθονταν… Κάπως όλο αυτό ενεργοποίησε κάποιο συναίσθημα που δεν ξέρω πως και γιατί» συμπλήρωσε η Ηρώ στο Chart Show με την Δέσποινα Βανδή στον Alpha.