Ηρακλής Τσουζίνοβ: «Έμπαινα σε σούπερ μάρκετ και με ακολουθούσε ο σεκιούριτι για να μην κλέψω»

Ηρακλής Τσουζίνοβ

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ απαντά για το bullying που έχει δεχτεί.

Στη “Φωλιά των Κου Κου” έδωσε συνέντευξη ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για το bullying που έχει βιώσει στην Ελλάδα.

«Ήρθε η στιγμή να δείξω όσα έμαθα στο GNTM. Δεν αγχώνομαι, σκέφτομαι μόνο ότι είναι η πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφιση. Θέλω να σαρώσω την Ευρώπη και ανυπομονώ να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στο Elite. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Παρασκευή και όντως είχα βάλει κόσμο να την ψηφίσει. Η μητέρα μου έστειλε πάρα πολλά μηνύματα. Με τα λεφτά που πήρα πρέπει να πληρώσω τους λογαριασμούς της οικογένειας και των φίλων. Στο σχολείο ήμουν διάσημος, ήμουν πρόεδρος του 15μελους. Δεν ήμουν και το καλύτερο παράδειγμα στο σχολείο, δεν ήμουν ο τέλειος μαθητής, ούτε ο πιο σωστός, κοπάνες, καταλήψεις, αποβολές.

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι παρουσιαστής. Ίσως επειδή είμαι λεξιπενής ή επειδή δεν μου ταιριάζει. Ηθοποιός θα γινόμουν. Το ιδανικό θα ήταν να ακολουθήσω την πορεία του Γιώργου Καράβα γιατί τον θαυμάζω πάρα πολύ. Έχω δεχτεί μπούλινγκ στην Ελλάδα. Έμπαινα σε σούπερ μάρκετ και ο σεκιούριτι ερχόταν από πίσω μου για να μην κλέψω», είπε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.