Ιουλία Καλλιμάνη: Έκπληκτη η Ναταλία Γερμανού με την ατάκα της τραγουδίστριας – «Μας το ξεκαθαρίζει κατευθείαν»

Καλλιμάνη

Η τραγουδίστρια διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες γύρω από το όνομά της.

Την Ιουλία Καλλιμάνη φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε Γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής (21/1). Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Alpha με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της κομματιού, που φέρει τον τίτλο «Έφυγε;».

«Είναι ένα medley, είναι τεράστια η χαρά μου που έχει βγει. Αποτελείται από δύο ρεφρέν: το ένα είναι το «Πού πας κορίτσι μου;», που έχει πει ο Χρήστος Πάζης το 2002, σε στίχους της Φωτεινής Δούρου και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη. Και το «Έφυγε;» είναι το καινούργιο μας τραγούδι, σε στίχους της Τζένης Τσικοπούλου και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη», ανέφερε αρχικά η Ιουλία Καλλιμάνη.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μου, στην εταιρεία μου στην Panik και λίγο παραπάνω στον Γιώργο Αρσενάκο. Οι ομάδες κάνουν όλα αυτά που συμβαίνουν και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», δηλώνει η τραγουδίστρια αμέσως μετά.

«Εγώ δεν έχω ακούσει το όνομά μου για το J2US. Δεν θα είμαι στο J2US ως διαγωνιζόμενη», ξεκαθάρισε η Ιουλία Καλλιμάνη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της απηύθυνε η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Α μας το ξεκαθαρίζει κατευθείαν. Μπορείς όμως να πας ως guest κριτής», παρατήρησε από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού.