Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η Ανθή με έχει βοηθήσει αρκετά σε δύσκολες στιγμές»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

«Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε ταιριάξει τηλεοπτικά με την Ανθή», λέει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσαν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, όπου μίλησαν για την «χημεία» τους, την τηλεθέαση και το πρωϊνό ξύπνημα.

«Το πρωϊνό ξύπνημα συνηθίζεται και αν δεν πάει καλά η μέρα έχεις και νευρά πρωί – πρωί. Μετά σου περνάνε και εκτονώνεσαι», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη πρόσθεσε: «Το πρωϊνό ξύπνημα δεν συνηθίζεται με τίποτα, αλλά αν έχεις καλή παρέα σηκώνεσαι λίγο πιο εύκολα»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε στη συνέχεια: «Μόλις τελειώνει η εκπομπή κάνουμε μια σύσκεψη, μετά ξεκουραζόμαστε και το απόγευμα πάω στην εφημερίδα. Το μεσημέρι κοιμάμαι μια ώρα για να ξεκουραστώ και το βραδύ στις 10 πέφτω για ύπνο», ενώ η Ανθή Βουλγαρη είπε: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ το μεσημέρι, αλλά γύρω στις 9 το βράδυ πέφτω για ύπνο».

Για την τηλεθέαση, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε: «Η τηλεθέαση την μια μέρα είναι έτσι, την άλλη αλλιώς», ενώ η Ανθή Βούλγαρη πρόσθεσε: «Τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και οι τηλεθεατές κρίνουν».

Αναφορικά με την τηλεοπτική τους χημεία ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε ότι «εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε ταιριάξει τηλεοπτικά με την Ανθή», ενώ η Ανθή είπε πως «με τον Ιορδάνη κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής και νιώθω ευλογημένη».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε στη συνέχεια: «Και θα μαλώσεις και θα τα βρεις με τον άλλον, αλλά είναι σημαντικό να υπάρχει σεβασμός στον επαγγελματισμό και στην άποψη του. Θαυμάζω το χαμόγελο της Ανθής, την καλοσύνη της και το ότι ξέρει να μαγειρεύει. Η Ανθή με έχει βοηθήσει αρκετά σε δύσκολες στιγμές και στον τηλεοπτικό αέρα».

Η Ανθή Βούλγαρη είπε για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Η απίστευτη υπομονή του Ιορδάνη και η ηρεμία του με εκνευρίζει κάποιες φορές, αλλά είναι και αυτό που θαυμάζω σε εκείνον. Ο Ιορδάνης δίνει πολύ χώρο στα νέα παιδιά. Επίσης είναι φίλος και οικογένεια μου και είναι πάντα εκεί».

Σε ερώτηση πώς αφορτίζονται οι παρουσιαστές απάντησαν: «Το σαββατοκύριακο για να αποφορτιστώ δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε: «Εγώ αποφορτίζομαι όταν πηγαίνω στον στάβλο και βρίσκομαι δίπλα σε άλογα και ζώα».