Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Δεν βάζω βέτο ούτε λέω… αυτός μου κάνει, εκείνος δεν μου κάνει»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

"Πες μου έναν που δεν κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης" δήλωσε, επίσης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου την Πέμπτη. Ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του MEGA αναφέρθηκε τόσο στα νούμερα της τηλεθέασης όσο και στη συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη.

Ειδικότερα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την Ανθή (σ.σ. Βούλγαρη) την ήξερα από τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας μας στο OPEN γιατί είχε μια στήλη όπου έκανε τα viral βίντεο του διαδικτύου και τα λοιπά. Από εκεί είχαμε γνωριστεί. Επειδή έχω συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο, δεν βάζω ούτε βέτο ούτε λέω: «αυτός μου κάνει, εκείνος δεν μου κάνει». Αν ταιριάζουν τα χνώτα μας και άμα έχουμε χημεία, δεν είμαι αρνητικός άνθρωπος».

«Έτσι λοιπόν είχα πει και για την Ανθή, η οποία ήταν ευχάριστη νότα για εμένα. Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι είναι συνεχώς σε εγρήγορση και ψάχνει συνέχεια πράγματα».

«Πες μου έναν που δεν κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης! Δεν υπάρχει ένας… Και μην βγαίνουν ορισμένοι και λένε «εγώ δεν τα κοιτάω» και «είμαι υπεράνω» γιατί αυτά είναι να λέγονται για την τηλεόραση και για τις συνεντεύξεις για να το παίξουν δήθεν άνετοι. Ποιος είναι αυτός που δεν τα κοιτάει; » συμπλήρωσε, επίσης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.