Ιωάννης Παπαζήσης: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μένα στα γυρίσματα»

Ιωάννης Παπαζήσης

"Είναι εντελώς διαφορετικό να παίρνεις πληροφορίες για την πραγματική αρρώστια και αυτές τις πληροφορίες να τις κάνεις υποκριτική", παραδέχεται ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Καλεσμένος στο The 2Night Show της Δευτέρας ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνίστησε στη σειρά «Ο Όρκος» της ΕΡΤ, μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, τις δυσκολίες του επαγγέλματος, ενώ παραδέχεται το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει μέχρι σήμερα στο κομμάτι της δουλειάς.

«Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική», δηλώνει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί», περιγράφει ο ηθοποιός.

«Με μάζεψε όμως ο περίγυρός μου, με κράτησε πίσω και το λέω πολύ ώριμα πλέον ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου. Μεγάλη βλακεία», εξομολογείται ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ, όπου υποδύεται έναν γιατρό που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Μου έκανε εντύπωση ότι οι γνώσεις που είχα για αυτή την αρρώστια ήταν τελείως λανθασμένες. Είναι εντελώς διαφορετικό να παίρνεις πληροφορίες για την πραγματική αρρώστια και αυτές τις πληροφορίες να τις κάνεις υποκριτική», παραδέχεται ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Δεν ήταν ευχάριστο να παίζω όλη τη σεζόν έναν άρρωστο, με βάρυνε πολύ. Συνειδητοποίησα κάποιες στιγμές ότι και το να περπατάς ίσως τελικά να αρκεί στη ζωή. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μένα στα γυρίσματα», επισημαίνει ο γνωστός πρωταγωνιστής.