Ιωάννης Παπαζήσης: Απαντά στις φήμες χωρισμού με την Αναστασία Παντούση

Ιωάννης Παπαζήσης

Πως αντέδρασε ο Ιωάννης Παπαζήσης όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωη;

Σε βραδινή εκδήλωση βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης όπου και τον συνέλαβαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι. Ο αγαπημένος ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει σε δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή και την σχέση με την συνάδελφο του, Αναστασία Παντούση τα οποία θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Παπαζήσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν νιώθω κάτι. Δεν νιώθω τίποτα για όλα αυτά που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Εγώ συνεχίζω την ζωή μου. Δεν με απασχολεί το τι γράφεται γενικότερα. Δεν με στεναχωρεί τίποτα σε αυτή τη ζωή, το οποίο είναι γήινο».

«Το παιδί μου αυτή τη στιγμή ασχολείται με τα μαθήματα του και ο μπαμπάς του είναι μπαμπάς του. Ο μπαμπάς του δεν είναι ηθοποιός, ο μπαμπάς του είναι ο πατέρας του. Στην τηλεόραση δεν με βλέπει γιατί απαγορεύεται να βλέπει τηλεόραση μετά τις εννιά. Στο θέατρο, όμως, έρχεται συνέχεια στις πρόβες».

«Για του χρόνου βρίσκομαι σε νέες τηλεοπτικές σειρές, τις οποίες δεν μπορώ να τις ανακοινώσω ακόμα γιατί θα τις ανακοινώσουν από τα κανάλια» τόνισε, παράλληλα, ο Ιωάννης Παπαζήσης στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.