Ιωάννης Παπαζήσης: «Ανοίγει η πόρτα, βλέπω τον Τάκη Ζαχαράτο και μένω… αυτό που φαντάζεσαι»

Ιωάννης Παπαζήσης

"Του λέω χαμένος θέλω το σπίτι. Το πήρες μου λέει. Τι; Το πήρες. Δικό σου εσύ το πήρες" ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για το σπίτι που είχε νοικιάσει δίπλα στον Τάκη Ζαχαράτο.

«Έχω μια ωραία ιστορία γιατί είδα ότι είχατε καλεσμένο τον Τάκη Ζαχαράτο. Το σπίτι που νοίκιαζα, ήταν δικό του. Είχε δίπλα ένα μικρό. Εγώ έψαχνα σπίτι μου κι η τότε κοπέλα μου έμενε στην Φωκίωνος Νέγρη. Μου λέει είδα ένα απέναντι να νοικιάζεται. Πηγαίνω να δω, χτυπώ, ανοίγει η πόρτα και βλέπω τον Τάκη και μένω… αυτό που φαντάζεσαι.

Ήμουν φοιτητής ακόμα και τελείωνα το Εθνικό. Του λέω χαμένος θέλω το σπίτι. Το πήρες μου λέει. Τι; Το πήρες. Δικό σου εσύ το πήρες. Μέχρι σήμερα είναι μια σχέση υπέροχη. Είχα γνωρίσει την μαμά του κι είχε γνωρίσει την μητέρα μου. Μας έδινε φαγητό. Είναι από τις πιο ευλογημένες συναντήσεις της ζωής μου. Ξέρει πόσο τον αγαπώ και ξέρω πόσο με αγαπά. Έχει γνωρίσει τους κολλητούς μου κι ερχόταν στις πρεμιέρες. Ήταν ο αγαπημένος όλων μας και τον ευχαριστώ πρώτη φορά δημόσια, που μου έδωσε το σπίτι του» ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης για την γωνριμία του με τον Τάκη Ζαχαράτο.