Ιωάννης Μελισσανίδης: «Τα LGBTQ δικαιώματα θα τα στηρίζω με όλη μου την ψυχή»

Ιωάννης Μελισσανίδης

"Μέσα από τη διαφορετικότητα πηγάζει η μοναδικότητα του καθενός" τόνισε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κάμερα του Pop Up και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε, μέσα σε όλα, για την πρόσφατη συνέντευξη με την Demy Moore, την χρόνια φιλία με τη Νάντια Κομανέτσι καθώς και τα LGBTQ δικαιώματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Μελισσανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Εννοείται πως είμαι από τους ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα LGBTQ δικαιώματα. Μέσα από τη διαφορετικότητα πηγάζει η μοναδικότητα του κάθε ένα από εμάς. Γιατί αν πραγματικά θέλεις να ξεχωρίσεις και αν είσαι μοναδικός σε αυτό που κάνεις,

«Θα το κάνεις όταν έχεις κάτι διαφορετικό στη σκέψη και το στήσιμο σου. Για μένα οι Ολυμπιακές αξίες στηρίζονται στο σεβασμό του fair play, της διαφορετικότητας, της μοναδικότητας. Επειδή ήταν και ο Ιούνιος ο μήνας περηφάνιας για τα LGBTQ δικαιώματα, εννοείται, τα στήριζα, τα στηρίζω και θα τα στηρίζω με όλη μου την ψυχή».

«Βρεθήκαμε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας με τη Demy Moore. Ήταν μεγάλη η έκπληξη όταν μου είπε ότι ήταν παρούσα στους Ολυμπαικούς Αγώνες στην Ατλάντα» πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης σε μια διαφορετική συνέντευξη στο Pop Up…