Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»

Ιωάννης Αθανασόπουλος

"Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να τους απαντήσω με σθένος" παραδέχθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Την Μαρία Μπακοδήμου συνάντησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ με αφορμή την θεατρική παράσταση Μπεντ. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο bullying το οποίο και βίωσε ο ίδιος σε μικρότερη ηλικία λόγω των κιλών του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος εξομολογήθηκε πως «έχω υποστεί bullying για τα κιλά μο και τώρα έχω υποστεί bullying επειδή έχω αδυνατίσει πολύ. Μου το λένε όλοι και λέω, παιδιά, ναι έχω αδυνατίσει. Δηλαδή παχαίνεις και σου λένε πως είσαι παχουλός, αδυνατίζεις και σου λένε πως έχεις αδυνατίσει. Ήμουν πολύ αδύναμος σαν παιδί και πιο μικρός, ψυχικά δεν είχα τόσο μεγάλο σθένος για να τους απαντήσω όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη, πατάτα και όλα αυτά».

«Τώρα σκέφτομαι πως αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να τους αντιμετωπίσω και να τους απαντήσω με σθένος. Τώρα, ας πούμε, τα ακούω ή ακούω πως ένας άντρας ομοφυλόφιλος θέλει να ντύνεται γυναικεία και δεν πιστεύω ότι το 2022 συμβαίνουν όλα αυτά».

«Πρέπει να καταλάβουμε πια ότι το διαφορετικό είναι κάτι αποδεκτό τελείως και όχι μεμπτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και ότι θέλει, αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλον» συμπλήρωσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.