Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Τους είχαν πει ότι θα μείνω φυτό ή θα πεθάνω»

Ιωάννης Αθανασόπουλος

Για το σοβαρό ατύχημα που υπέστη μίλησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ατύχημα που υπέστη στα παιδικά του χρόνια αλλά και το πιο σοβαρό που υπέστη σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος εξομολογήθηκε πως «ήμουν μικρός στο σχολείο, πολύ ζωηρό παιδί, έπαιζα κυνηγητό με τους συμμαθητές και δεν κοίταζα μπροστά μου αλλά κοίταζα πίσω. Έτσι κάποια στιγμή ήρθα αντιμέτωπος με μια κολώνα από την οποία έχω και το σημάδι ακόμα στο μέτωπο μου. Ήταν γερό το χτύπημα. Πρέπει να ζαλίστηκα λίγο και κρατούσα τυρόπιτες, κουλούρι, χυμό που έπεσαν όλα κάτω. Ήρθαν οι γονείς μου, με πήραν και πήγαμε στο νοσοκομείο».

«Κλάμα εγώ, στεναχώρια και έλεγα ότι θέλω να πάω στο μουσείο! Δεν έκλαιγα για τον πόνο αλλά για την εκδρομή που έχανα. Με το αίμα εκεί… ήθελα κανονικά να πάω στην εκδρομή! Κλάμα, δύο μέρες στο σπίτι γιατί λόγω των ραμμάτων και επέστρεψα δυο μέρες μετά στην τάξη και ήταν όλοι οι συμμαθητές σε μια αίθουσα γεμάτη από ζωγραφιές και κατασκευές από πυλό με το όνομα μου. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ήμασταν καλά παιδάκια εκείνη τη στιγμή και βοήθησε ο δάσκαλος. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή».

«Σε μεγαλύτερη ηλικία είχα ένα σοβαρό ατύχημα, που το έχω πει σε συνεντεύξεις, ήταν σοβαρά τα πράγματα γιατί είχαν πει στους γονείς μου ότι θα μείνω φυτό ή θα πεθάνω. Ήμουν λίγο ατίθασος μικρός ενώ όσο μεγαλώνω, είμαι λίγο άτσαλος και ατσούμπαλος, είμαι λίγο καλύτερος σε αυτό το κομμάτι»πρόσθεσε ακόμα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.