Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Θέλω πολύ να γίνω γονιός, μόνος μου ή με παρέα, θα δούμε»

Ιωάννης Αθανασόπουλος

«Είχα δεχθεί μπούλινγκ μικρός λόγω των κιλών μου. Είναι μια πληγή που κλείνει, αλλά δεν ξεχνάς εύκολα», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τις Άγριες Μέλισσες, το μπούλινγκ που είχε δεχθεί μικρός, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και τη μονογαμία.

«Όταν δούλευα το 2015 σε ένα σπα στο Κολωνάκι, μια κυρία με φώναζε Ιωάννη γιατί όπως μου είπε “δεν σου πάει το Γιάννης”. Πριν ξεκινήσω την υποκριτική είχα δουλέψει στην εστίαση, σε τηλεφωνικό κέντρο. Έχει τύχει στο θέατρο να παίρνω πέντε ευρώ την παράσταση. Η ζωή μου άλλαξε μετά τις Άγριες Μέλισσες. Είναι από τις λίγες φορές που θυμάμαι να είμαι τόσο χαρούμενος. Από την αγάπη του κόσμου, έκανα να κατέβω την Ερμού περίπου μία ώρα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είχα δεχθεί μπούλινγκ μικρός λόγω των κιλών μου. Είναι μια πληγή που κλείνει, αλλά δεν ξεχνάς εύκολα. Μετά το ατύχημα που είχα μικρός, έπεσα σε κώμα και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα στην εκκλησία γιατί με ηρεμεί. Διαφωνώ με τη θέση της εκκλησίας για τα ομόφυλα ζευγάρια. Έχω φάει κατάρα στα social media επειδή είμαι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών».

Κλείνοντας, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος είπε: «Θέλω πολύ να γίνω γονιός, μόνος μου ή με παρέα, θα δούμε. Δεν μπορώ να είμαι σταθερός, δεν είμαι της μονογαμικότητας, το σ..ξ είναι υγεία».