Ιωάννης Αθανασόπουλος – «Μπορεί να είμαι φέτος στις Άγριες Μέλισσες σε παραπάνω επεισόδια»

Ιωάννης Αθανασόπουλος

Όσα εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για την "επιστροφή" του Γιάννου!

Λίγο πριν μπει σε θεατρική πρόβα «συνελήφθη» ο Ιωάννης Αθανασόπουλος από την κάμερα του «Ευτυχείτε» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Γιάννου στις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτοντας πως θα επιστρέψει και μάλιστα με αρκετά επεισόδια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην τελευταία μου σκηνή έδωσα ένα μήνυμα στη Λενιώ. Να παλέψει και νομίζω πως θα παλέψει μέχρι και το τέλος».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τις Άγριες Μέλισσες, θα είμαι και φέτος στα ίδια επεισόδια περίπου. Μπορεί και παραπάνω» πρόδωσε με χαμόγελο.

Όταν η δημοσιογράφος του OPEN τον ρώτησε εάν θα αποκαλυφθεί ο λόγος που είπε ο Γιάννος στη Λενιώ να παλέψει, ο ηθοποιός απάντησε με χιούμορ πως δεν μπορεί να πει λεπτομέρειες γιατί έχει υπογράψει και ένα συμβόλαιο! Όσον αφορά, δε, την αποκάλυψη για τον φόνο του ήρωα που υποδύεται στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος τόνισε «από τώρα; Είναι πολύ νωρίς! Κάποια στιγμή, πιστεύω μέχρι τον Μαϊο ή τον Ιούνιο θα το δείτε».

Αναμένουμε να δούμε την συνέχιση στη μνήμη του Γιάννου στις «Άγριες Μέλισσες»!