Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Με ενοχλεί που κάποιος μπορεί να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι»

Ιωάννης Αθανασόπουλος

Όσα είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για τα σχόλια στα social media!

Στο πλατό του Love It βρέθηκε καλεσμένος ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, το μεσημέρι της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο του Γιάννου αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην όποια κριτική κατά καιρούς δέχεται στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «απατάω σε κάθε σχόλιο γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα να αιωρούνται. Ειδικά από τη στιγμή που κάποιος δεν με ξέρει και έχει μια εικόνα ενός δεκαλέπτου. Ίσως να γνωρίσει και μια άλλη πτυχή σου ένας άνθρωπος μέσα από το Instagram.

«Ευτυχώς τα μηνύματα τα αρνητικά είναι πολύ λίγα, δεν είναι πολλά. Το χειρότερο μήνυμα μου το έστειλε ένας στο Instagram με την ατάκα, «καλά εσένα σε πληρώνουν για να λες μια ατάκα στη σειρά;». Τρομερό… Όταν το είδα, είπα οκ «ναι, με πληρώνουν για μια ατάκα». Θεωρώ πως είναι μάλλον μια προβολή του εαυτού μας όταν κάνουμε αυτά τα σχόλια».

«Με ενοχλεί πως κάποιος μπορεί να είναι στον καναπέ του και μια ωραία στιγμή να βλέπει κάτι και με πολύ ευκολία να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι! Αλλά θεωρώ ότι πρέπει να απαντάω» πρόσθεσε ο ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.