Ιωάννης Αθανασόπουλος – «Είχαν πει στους γονείς μου ή θα ζήσει και θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει»

Ιωάννης Αθανασόπουλος

Τι αποκαλύπτει για τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες ο Ιωάννης Αθανασόπουλος;

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος θα παίξει και στα νέα επεισόδια που γυρίζονται στις Άγριες Μέλισσες. Τι θα γίνει, όμως, με την επόμενη σεζόν; «Περιμένω πώς και πως γιατί μας έχουν έρθει τα επόμενα επεισόδια κι έχω μια σκηνή πάρα πολύ ωραία και συγκινητική και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Υπάρχει διάθεση να υπάρχει ο Γιάννος του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, σίγουρα δεν μπορεί να αναστηθεί. Ξέρω ότι θα πάει κάποια χρόνια μετά η ιστορία», λέει ο ηθοποιός στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη.

«Είχα βιώσει το περιθώριο στην Γ’ Λυκείου, όσον αφορά στα κιλά. Όταν τελείωσα τις Πανελλήνιες τον Ιούλιο, ήμουν γύρω στα 100 κιλά», εξομολογείται ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν έπεσε σε κώμα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος λέει: «Όταν ήμουν 5 χρονών, ήμουν στο χωριό μου κι έβλεπα στην τηλεόραση μια εκπομπή με μονομάχους. Προσπαθούσα να κάνω ισορροπία σε ένα πεζούλι κι έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι πόσα μέτρα. Ήμουν στην εντατική πολλές μέρες και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Κάτι μου έδωσε δύναμη και ακόμα μου δίνει δύναμη. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ έχω την ίδια προσευχή εδώ και 30 τόσα χρόνια και πάντα μου δίνει δύναμη. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου ή θα ζήσει και θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει».