Ιωάννης Απέργης για Αναστασία Τσιλιμπίου: «Είμαι ταραγμένος, την είδα αβοήθητη και πήρα θέση»

Ιωάννης Απέργης

'Έχει τύχει πολλές φορές ειδικά στις αρχές" ομολογεί ο Ιωάννης Απέργης.

Καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκαν ο Ιωάννης Απέργης και η Αναστασία Τσιλιμπίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Οι δυο ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησαν για την χημεία που δημιούργησαν μαζί στο σίριαλ με τον Ιωάννη Απέργη να εξηγεί πως την στήριξε ειδικά στην αρχή.

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Απέργης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε όλες τις δουλειές, όταν βλέπεις αβοήθητη μια νέα κοπέλα ή μια μάνα που εργάζεται και από αυτή τη δουλειά μπορεί να συντηρεί το παιδί της, κάνε κάτι. Κάνε κάτι. Έχει τύχει πολλές φορές με την Αναστασία ειδικά στις αρχές, είμαι λίγο ταραγμένος τώρα, πήρα θέση και όλα πήγαν καλά».

«Εμένα μου αρέσει τις γυναίκες, πρώτα απ’ όλα, να τις βλέπω σαν αδελφές μου. Και έτσι έχω χτίσει σχέσεις ζωής με τις κουμπάρες μου».

«Η καλοσύνη που δεν είναι ποτέ δεδομένη. Που την θεωρούμε δεδομένη αλλά τελικά δεν είναι ποτέ » υπογράμμισε, αμέσως, η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.