Ιωάννα Τούνη: «Ήταν από την αρχή μιλημένο…»

Ιωάννα Τούνη

"Δεν γίνεται να παίρνουν όλοι τα ίδια ψυχοφάρμακα. Κάτι έχει γίνει με το μοντάζ".

Η Ιωάννα Τούνη κάθισε στον καναπέ του Happy Day και είχε πολλά να πει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο χωρισμός από τον Νώντα Παπαντωνίου

«Ακόμα γι’ αυτό θα μιλάμε; Τελείωσε. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω δείξει, γιατί εκείνη τη στιγμή προφανώς αυτό ένιωθα. Σίγουρα στις ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να συμβούν διάφορες καταστάσεις. Έχω σβήσει τις φωτογραφίες που ήμασταν οι δυο μας, έχω αφήσει μία που είμαστε με τους κολλητούς μου και τον πρώην σύντροφό μου. Δεν είναι ότι με ενοχλεί, είναι πιο πολύ ίσως είναι δύσκολο για τους ακόλουθούς μου να καταλάβουν. Δεν με ενοχλεί που κυκλοφορούν οι φωτογραφίες, έχει υπάρξει κομμάτι μου».

Η συμμετοχή της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

«Ήταν από την αρχή μιλημένο να αντικαταστήσω την Άννα Μαρία Βέλη που θα έλειπε το πρώτο Σαββατοκύριακο. Οπότε ήταν σαν να αναπληρώνω λίγο τηλεοπτικό χρόνο, ίσως για να γίνει και λίγο ντόρος για την εκπομπή».

Τα σχόλια των κριτών του GNTM για τη φίλη της Λένια Παπασυμεωνίδου

«Πιστεύω πως σε ό,τι ειπώθηκε στο κάστινγκ που της έγινε, έχει πέσει πάρα πολύ μοντάζ. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος από τις υπεραπότομες αντιδράσεις των κριτών που τη μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη συννέφιασαν όλοι ξαφνικά, δεν γίνεται να παίρνουν όλοι τα ίδια ψυχοφάρμακα. Κάτι έχει γίνει με το μοντάζ. Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ. Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια. Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο».