Ιωάννα Τούνη: Η αλήθεια για το My Style Rocks και την προσωπική της ζωή

Ιωάννα Τούνη

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της! Τι λέει η ίδια για την προσωπική της ζωή;

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα τα πάντα για το My Style Rocks. «Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για να παρουσιάσω το My Style Rocks. Μάλιστα, διάβαζα δημοσιεύματα ότι θα ξαναπάω σαν παίκτρια. Γιατί να πάω ξανά να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι που διαγωνίστηκα δύο χρόνια πριν; Για παρουσιάστρια δεν ξέρω αν μου γινόταν πρόταση τι θα έκανα. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου κριτική επιτροπή», τόνισε.

Τελικά, τι ισχύει για την προσωπική της ζωή και τι όχι; Η Ιωάννα Τούνη είναι σαφής: «Γράφτηκε ότι είμαι σε σχέση με έναν τερματοφύλακα, τον Πασχαλάκη, με τον οποίον δεν έχω καν συστηθεί ποτέ! Από πού τους ήρθες και πού το στήριξαν»;

«Δεν μπορώ να μην επιβεβαιώσω την είδηση του Νίκου Μουτσινά. Ναι, κάτι έχω στη ζωή μου. Προς το παρόν είναι στην αρχή αλλά είναι σούπερ», κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγη ώρα αργότερα, στο Πρωινό, η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε τον γοητευτικό σύντροφο της Ιωάννας. Είναι ο Χρήστος, επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη και είναι κούκλος!

Η Ιωάννα φαίνεται να διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στα προσωπικά της.