Ιωάννα Τούνη: «Είναι αστείο να μου γράφουν για Εβραίους και σαπούνια»! Πάγωσε η Μαρία Σολωμού!

Ιωάννα Τούνη

"Έχω μείνει άλαλη, για να μην πω τίποτε χειρότερο"!

Η Ιωάννα Τούνη πόζαρε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος με γυμνά πόδια και ο «θόρυβος» δεν λέει να κοπάσει. Η ίδια, βέβαια, κάνει ότι μπορεί για να μη σταματήσουν οι αντιδράσεις. Με ποιο τρόπο; Με δηλώσεις, όπως αυτή που έκανε στο Τι λέει; που δείχνουν ότι δεν έχει κατανοήσει τον συμβολισμό του χώρου στον οποίο βρέθηκε.

«Όλοι μου οι φίλοι έχουν έρθει στο Βερολίνο κι έχουν βγάλει στο μνημείο αυτό φωτογραφία. Είναι αστείο να μου γράφουν από κάτω για Εβραίους και σαπούνια. Δεν χλευάζω κάτι και δεν θέλω να δώσω περισσότερη διάσταση στο θέμα. Όποιος δεν θέλει να βλέπει αυτή τη φωτογραφία να μη την βλέπει. Εγώ απλώς ανέβασα μια φωτογραφία από ένα αξιοθέατο της Γερμανίας και θα ανεβάσω και από άλλα», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Σάλος με την Ιωάννα Τούνη και τη φωτογραφία στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος!

Στο Τι λέει; όλοι έμειναν άλαλοι. Χαρακτηριστικότερη όλων, όμως, είναι η αντίδραση που είχε η Μαρία Σολωμού όταν ενημερώθηκε για το θέμα. Η ηθοποιός πάγωσε με το στόμα ανοιχτό για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια είπε: «Δεν έχω δει αυτό που μου λες.Έχω μείνει άλαλη, για να μην πω τίποτε χειρότερο»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…