Ιωάννα Σουλιώτη: «Το Real Housewives ήταν προκλητικό για εκείνη την εποχή»

Ιωάννα Σουλιώτη

«Αλλά σε σχέση με τώρα ήταν πραγματικά προκλητικό;», αναρωτιέται η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία μίλησε για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της, την απόφασή της να σταματήσει να τρώει κρέας, αλλά και την «δημοκρατικά απολυταρχική» σχέση με τα παιδιά της.

«Σχέδιο μόδας έκανα και τυχαία έγινα μοντέλο. Στο μόντελινγκ τρως τρελή απόρριψη, παίρνεις 15 όχι και μισό ναι. Δεν είχα την αυτοπεποίθηση της ομορφιάς. Όταν βλέπω τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το παρελθόν λέω… τι ωραίο σώμα είχα Χριστέ μου! Με την αποκαλυπτική φωτογράφιση οι γονείς δεν αντέδρασαν καλά, στα παιδιά είπα ότι και τα αγάλματα τσίτσιδα ήταν.

Όταν κάναμε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις δεν υπήρχε το ίντερνετ. Σεξουαλική παρενόχληση έχω δεχθεί, αλλά με την έννοια του ότι “αν έρθεις μαζί μου, όλα θα είναι καλά”. Του είπα ότι “ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα πάρω”. Το όχι κοστίζει κι εγώ έχασα δουλειές», είπε αρχικά η Ιωάννα Σουλιώτη.

Η Ιωάννα Σουλιώτη είπε στη συνέχεια: «Το μπότοξ είναι σαν να βάζεις μια κρέμα ημέρας, πριν 10 χρόνια ντρεπόμασταν να το πούμε. Δεν τρώω κρέας καθόλου από θέση, πτώματα δεν τρώω. Δεν έχει χρειαστεί να είμαι αυστηρή μαμά, είμαι δημοκρατικά απολυταρχική. Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ με δυο παιδιά στο σπίτι, άλλο να έχω μια σοβαρή σχέση, ο καθένας σπίτι του».

Για την συμμετοχή της σε ριάλιτι κατά το παρελθόν, η Ιωάννα Σουλιώτη ανέφερε: «Στο “Real Housewives” με έλεγαν σκύλα, το χαιρόμουν, από το να με λένε τίποτε άλλο. Δεν έχω μετανιώσει που συμμετείχα, ήταν προκλητικό για εκείνη την εποχή, αλλά σε σχέση με τώρα ήταν πραγματικά προκλητικό;».