Ιωάννα Πηλιχού: «Ήταν ψυχοφθόρο, αναρωτήθηκα αν πρέπει να αλλάξω επάγγελμα»

Ιωάννα Πηλιχού

"Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν θα ξαναβάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία" ξεκαθαρίζει η Ιωάννα Πηλιχού.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ιωάννα Πηλιχού, αναφερόμενη στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού, η Ιωάννα Πηλιχού θυμάται την εποχή της συνεργασίας της μαζί του, την οποία χαρακτηρίζει εξαιρετικά ψυχοφθόρα.

«Είχα ζήσει κι εγώ κάποια περιστατικά. Δεν ήταν ωραία αυτή η συνεργασία. Ήταν πολύ ψυχοφθόρα για εμένα. Εκείνο το διάστημα αναρωτήθηκα αν πρέπει να αλλάξω επάγγελμα, να κάνω μία άλλη δουλειά. Ήμουν πολύ νέα όταν μου συνέβη αυτό, δεν είχα δει ακόμα πώς είναι αυτός ο χώρος» εξομολογείται η Ιωάννα Πηλιχού στην κάμερα του Alpha.

«Ήταν το σημείο που αναρωτήθηκα: αν είναι έτσι, δεν έχω θέση σε αυτό. Στην πορεία βέβαια είδα ότι αυτό δεν είναι κανόνας. Υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται πάρα πολύ όμορφα, νοιάζονται για τον συνεργάτη τους, για το καλό της δουλειάς» συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Αποφάσισα ότι ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που συνεργάζομαι μαζί του και δεν θα ξαναβάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία» ξεκαθαρίζει η Ιωάννα Πηλιχού.

«Κάπου πρέπει να προφυλάσσεις κι εσύ την ψυχή σου, το μυαλό και την ακεραιότητά σου» τονίζει αμέσως μετά η Ιωάννα Πηλιχού, ενώ εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον αγώνα και τη στάση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, όσο και για τον Γιάννη Μπέζο σε επίπεδο ανθρώπου και συνεργάτη.