Ιωάννα Πηλιχού: «Αν είναι δικό του το παιδί θα αναλάβει τις ευθύνες του»

Λέω "Εσείς ποια είστε που με ρωτάτε;" και μου λέει "Η γυναίκα του"! - "Εγώ είμαι η κοπέλα του. Να συστηθούμε..."

Η Ιωάννα Πηλιχού σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην έκταση που πήρε το θέμα του αρραβώνα της με τον σύντροφό της, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα περίμενε παιδί από την σύζυγό του. 

«Έμαθα ότι είναι σε διάσταση και αποφασίσαμε ότι θα εκδοθεί κάποια στιγμή το διαζύγιο. Κάποια στιγμή, κι ενώ ήμασταν μαζί, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει εγκυμοσύνη. Αν είναι δικό του θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα είναι δίπλα στο παιδί του. Εγώ από εκεί και πέρα θα είμαι δίπλα του και σε ότι έχει να κάνει», ξεκαθάρισε η ηθοποιός. 

Η Ιωάννα Πηλιχού αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε εν αγνοία της σχέση με παντρεμένο. «Μου έχει τύχει ο σύντροφός μου να είναι παντρεμένος και να το μάθω εκ των υστέρων. Θύμωσα πάρα πολύ. Πήρα κάποια στιγμή τηλέφωνο και το σήκωσε μια γυναίκα και λέω «Μπορώ να μιλήσω με τον τάδε;» και μου λέει «Ποια είσαι εσύ που τον ζητάς;». Λέω «Εσείς ποια είστε που με ρωτάτε;» και μου λέει «Η γυναίκα του»! «Εγώ είμαι η κοπέλα του. Να συστηθούμε…» απάντησα εγώ», σημείωσε η ηθοποιός.

Περισσότερα latest news »