Ιωάννα Παππά: «Με τον Κώστα Πάντο έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης»

Ιωάννα Παππά

«Δεν είμαι η γυναίκα που γεννήθηκε μανούλα»

Την Ιωάννα Παππά συνάντησε το «Πρωινό» και η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με αφορμή τη νέα παραγωγή «Ο χορός της φωτιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Η γλυκιά ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για το πρώτο διάστημα με το 3 μηνών μωράκι της. «Επέστρεψα στη δουλειά τον πρώτο μήνα μετά την γέννηση του μωρού» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παππά για να συνεχίσει, λέγοντας: «Νομίζω πως έπαθα ένα σοκ, μόλις είδα πρώτη φορά τον γιο μου, αλλά το ξεπέρασα στα επόμενα 10 λεπτά».

«Δεν είμαι η γυναίκα που γεννήθηκε μανούλα, που ονειρευόταν να κάνει παιδιά, αυτό προέκυψε μες στα χρόνια» συμπλήρωσε η Ιωάννα Παππά. «Στην αρχή με το μωρό αν κοιμόμουν ένα 4ωρο ανά ημέρα ήμουν πολύ χαρούμενη».

«Για την ώρα μάλλον λίγο περισσότερο σε μένα» πρόσθεσε η Ιωάννα στην ερώτηση σε ποιον από τους δυο γονείς μοιάζει περισσότερο το μωράκι.

«Τον πρώτο καιρό με την Λένα Παπαληγούρα στέλναμε γύρω στα 25 με 30 μηνύματα την ημέρα για το μωρό. Την ρωτούσα τα πάντα, μου έλεγε τα πάντα» ανέφερε η ηθοποιός για την αγαπημένη της φίλη και, επίσης, νέα μανούλα.

Όσον αφορά, επίσης, τη σχέση με τον καλό της Κώστα Πάντο και το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ιωάννα Παππά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλαμε να μπούμε τώρα στη διαδικασία ενός γάμου γιατί όταν είσαι έγκυος δεν μπορείς να χαρείς το πάρτι του γάμου όπως εσύ θέλεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τον έχουμε αφήσει για μετά