Ιωάννα Παππά: «Η απώλεια της μητέρας είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις»

Ιωάννα Παππά

«Από τότε που έχασα τη μητέρα μου έχω γίνει πιο προστατευτική απέναντι στον μπαμπά μου και του λέω πιο συχνά ότι τον αγαπώ», είπε η Ιωάννα Παππά.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε η Ιωάννα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια της μητέρας της.

«Άλλαξα το χρώμα των μαλλιών μου για την παράσταση, δεν θα μείνω για πάντα κοκκινομάλλα. Ο ρόλος της Κλυταιμνήστρας ήταν μια πρόκληση για μένα γιατί ως μητέρα πια με συγκινεί. Με ενδιαφέρει περισσότερο να παίζω σε παραστάσεις ρεπερτορίου.

Επειδή εστίασα στο θεατρικό κομμάτι ίσως να μεταφράστηκε πως δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση, αλλά δεν ήμουν ποτέ αρνητική. Αν και δεν μου αρέσει να ανεβάζω προσωπικές στιγμές στα social, το κάνω γιατί τοπ χρωστάω στη μητέρα μου, η οποία λάτρευε την επικοινωνία με τον κόσμο», είπε η Ιωάννα Παππά.

Η Ιωάννα Παππά είπε στη συνέχεια: «Η απώλεια της μητέρας είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις απόλυτα. Από τότε που έχασα τη μητέρα μου έχω γίνει πιο προστατευτική απέναντι στον μπαμπά μου και του λέω πιο συχνά ότι τον αγαπώ».