Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η γιατρός μου μού εξήγησε ότι αυτό που συμβαίνει χρειάζεται μία συντήρηση μέσα στα χρόνια»

Ιωάννα Παλιοσπύρου

"Πάντα θα έχω να διορθώνω και να βελτιώνω" ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στην Μύκονο σε παρουσίαση βιβλίου συνάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την Super Κατερίνα την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μίλησε για τα χειρουργεία που έχει κάνει και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε.

«Πριν από δύο χρόνια έγινε ας πούμε το come out μου και εμφανίστηκα με τη μάσκα πρώτη φορά. Αυτή η ανάμνηση είναι για εμένα ιδιαίτερη, μία σημαντική και θέλησα να δείξω και να πω κοιτάξτε που ήμουν εγώ πριν από δύο χρόνια. Έχω πολύ δρόμο ακόμα και προγραμματισμένα πράγματα για τον επόμενο χρόνο και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Έχω κάνει γύρω στα 18-20 χειρουργεία και δεν ξέρω τον αριθμό, πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γενικότερα αυτό που μου έχει εξηγήσει η γιατρός μου και έχω στο μυαλό μου, είναι ότι αυτό που συμβαίνει χρειάζεται μία συντήρηση μέσα στα χρόνια. Πάντα θα έχω να διορθώνω και να βελτιώνω» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Θα την ενδιέφερε να επιστρέψει στην τηλεόραση; «Ποιος ξέρει; Αλλά γιατί όχι. Ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη για εμένα. Αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου κι αλλιώς είναι πίσω από τις κάμερες. Οι προτάσεις που θα εξέταζα, είναι συγκεκριμένα πράγματα. Επειδή εγώ δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να σχολιάζω και να κουτσομπολεύω. Δεν μου αρέσει καθόλου στη ζωή μου και δεν το έχω και να το έκανα θα ήταν ψεύτικο και δεν θα ήμουν εγώ.»