Ιωάννα Μπούκη: «Ήταν μια μέρα χαράς για όλη μας την οικογένεια»

Ιωάννα Μπούκη
Η Ιωάννα Μπούκη έκανε δηλώσεις μετά το γάμο της με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Αντώνης Σρόιτερ και Ιωάννα Μπούκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή, αποφασίζοντας μετά τον πολιτικό τους γάμο το 2013 να κάνουν σε κλειστό κύκλο και το θρησκευτικό τους γάμο μαζί με την βάφτιση της μικρής του κόρης. Μετά το γάμο ακολούθησε και μια γαμήλια δεξίωση στο εστιατόριο Albion στο Ψυχικό, όπου έδωσαν το παρών φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.  Ανάμεσά τους ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την αγαπημένη του Λόρι, η Αγγελική Νικολούλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, η Ελένη Τσολάκη με τον σύζυγό της, η Βίκυ Χατζηβασιλέιου, η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη, ο Δήμος Βερύκιος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας με την σύζυγό του Ελεάννα Βλάχου, η Ναταλία Γερμανού και πολλοί ακόμη.

[dfp_ads id=236982]

Η Ιωάννα Μπούκη ήταν εκείνη που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το μυστήριο και όπως είπε παρά τη βροχή ήταν μια ημέρα που απόλαυσε έχοντας δίπλα της αγαπημένους ανθρώπους.

«Σήμερα ήταν μια μέρα χαράς για όλη μας την οικογένεια. Νιώθουμε ευγνώμονες για αυτό. Ήταν διπλή η χαρά γιατί βαπτίζαμε τη μικρή μας κόρη, δεθήκαμε εμείς με τα ιερά δεσμά του γάμου πια επίσημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ήταν κοντά μας καλοί μας φίλοι, καλοί μας συνεργάτες. Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός, αλλά δεν πτοούμαστε, είμαστε νέοι και θα κάνουμε ένα πάρτι. «Νύφη βρεγμένη, ποτέ κλαμένη», λένε, το ελπίζω. Όχι δεν πάτησα το πόδι του συζύγου. Τολμάω καλέ;

Η μικρή έκλαψε λίγο, στεναχωρηθήκαμε, αλλά όλα τα μωρά το ίδιο περνάνε. Δεν είχα άγχος γιατί ήταν μόνο οι οικογένειες, μόνο οι δικοί μας άνθρωποι, οπότε νομίζω ότι υπήρχε μια κατάνυξη, μια ηρεμία. Το απολαύσαμε όλοι πάρα πολύ, χωρίς άγχος. Ο πάτερ ήταν καταπληκτικός. Είπε όλα τα λόγια. Είναι πρώτη μου φορά όπως γνωρίζετε και έτσι το απόλαυσα, το χάρηκα», ανέφερε συγκεκριμένα η Ιωάννα Μπούκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!