Ιωάννα Μπέλλα: Η απάντηση της στα σχόλια του Σωτήρη Καλυβάτση για τις πλαστικές της

Ιωάννα Μπέλλα

«Στο GNTM με κάλεσαν από την παραγωγή και πήγα».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε πρόσφατα σε συνέντευξη του στο Ooh la la σχολιάσει την Ιωάννα Μπέλλα με τα εξής λόγια: «Τώρα που έρχεται χειμώνας δεν θα είναι πολύ βολικό να κάτσει δίπλα σε ένα τζάκι ας πούμε γιατί μπορεί να λιώσει. Άμα σου λιώσει κανένα χείλι, κανένα βυ… κλπ δεν είναι πολύ ευχάριστο».

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» η Ιωάννα Μπέλλα απάντησε στα σχόλια του ηθοποιού, λέγοντας πως το έκανε για να βρεθεί στο επίκεντρο. «Αστείο σχόλιο. Τον συγκεκριμένο ηθοποιό έχω να τον δω χρόνια γενικά στο επίκεντρο. Είπε αυτή την ατάκα για να πάρει λίγο ακόμα δημοσιότητα και να τον συζητάμε τις υπόλοιπες μέρες.»

Αναφερόμενη στην συμμετοχή της στο GNTM, αλλά και στα Καλλιστεία, η Ιωάννα Μπέλλα δήλωσε: «Με πήραν από την ίδια την παραγωγή του GNTM και πήγα στην οντισιόν και με πήραν και γενικά πρόσωπα που υπάρχουν μέσα στην εκπομπή.

Το σχόλιο του κυρίου Σκουλού με ενόχλησε περισσότερο, το «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές». Είναι κρίμα να λένε αρνητικά σχόλια για ένα παιδί στην τηλεόραση. Είμαι παιδί και έχουν πέσει όλα πάνω μου. Κάνουν λες και δεν ξέρουν τις πλαστικές. Τελικά μου βγήκε υπέρ όλο αυτό γιατί πήγα στα Καλλιστεία και πήρα έναν τίτλο που θα με ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν είναι το ίδιο ένα ριάλιτι με έναν τίτλο που θα σε εκπροσωπήσει στο εξωτερικό ανάμεσα σε 120 χώρες.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!