Ιωάννα Μαλέσκου: Συγκινημένη στον αέρα του Love it

Ιωάννα Μαλέσκου

Δείτε τι έγινε με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε χθες στον κόσμο τα δυο της μωράκια και φυσικά αυτό ήταν ένα θέμα που έπαιξε σε όλες τις εκπομπές. Έτσι και στο Love it, με την Ιωάννα Μαλέσκου να συγκινείται με την κουβέντα που έκαναν στον αέρα.

«Έδωσε και ένα πολύ ωραίο μήνυμα η Χριστίνα στις γυναίκες, και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, να μη το βάζουν κάτω και θα έρθει η ώρα και η στιγμή που πρέπει και να μην απογοητεύονται», είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Για εκείνες τις γυναίκες που πραγματικά το επιθυμούν και όντως προσπαθούν. Καμιά φορά και οι δυσκολίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν πειράζει, πίστη και αγάπη. Θα έρθει και η δική μας η στιγμή», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Μάρτζυ Λαζάρου απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει και η δική σου Ιωάννα μου, στο ευχόμαστε», ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος της είπε: «Ιωάννα μου, θα έρθει. Αν το κυνηγάς κι αν το θες, θα έρθει. Το θέμα είναι να έρθει ο άντρας που θα θες να έχεις ένα παιδί μαζί του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να σκεφτόμαστε, να είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο».

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να μην πει κάτι άλλο, ήταν εμφανώς συγκινημένη με το θέμα.