Ιωάννα Μαλέσκου: «Στο ακουστικό μπορεί να έχουν καλές προθέσεις αλλά να μην υπάρχει χημεία»

Ιωάννα Μαλέσκου

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή το "αντίο" της Κατερίνας Καραβάτου.

Την αυλαία της Κατερίνας Καραβάτου σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ. Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε, μάλιστα, να δώσει το δικό της μήνυμα σχετικά με όσα είπε η παρουσιάστρια του STAR στο οριστικό κλείσιμο της «Φωλιάς των Κου Κου».,

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε με συμβολισμούς σε πολλά σημεία, επικαλούμενη το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι που τυχαίνει να έχω διαβάσει κι εγώ. Ένιωσα ότι όλο αυτό, που είδα τηλεοπτικά, ήταν περισσότερο να τα πει για να τα ακούσει ο εαυτός της και λιγότερο για τον κόσμο. Προσπαθούσα να πάρω κομμάτια της, να μπω στη θέση της, να καταλάβω φυσικά τι γίνεται».

«Όταν για εμάς που βγαίνουμε μπροστά καμιά φορά οι άνθρωποι στο ακουστικό μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά να μην υπάρχει χημεία. Τότε στους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι, όπως η Κατερίνα Καραβάτου και τα σωματοποιούν όπως είπε η ίδια είναι πολύ δύσκολο κομμάτι να πρέπει να δείχνεις χαρούμενος και μέσα σου να παλεύεις με τα στοιχειά. Με πράγματα που σε βασανίζουν» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στον αέρα της μεσημεριανής της εκπομπής. «Σε κάποιες περιπτώσεις όπως η τηλεόραση, δεν επιτρέπεται και ιδιαίτερα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας να αφήσουμε κάτι που μας ενοχλεί να βγει προς τα έξω. Αυτό είναι ψυχοφθόρο και δύσκολο. Εγώ ένιωσα ότι ήταν συσσωρευμένο όλο αυτό».

«Το ότι διαβάζουμε δημοσιεύματα και κάποιες φορές πολύ πικρόχολα, δεν σημαίνει ότι υφίστανται και στέκουν».

Η φετινή αυλαία για το Love It αναμένεται να πέσει την προσεχή Παρασκευή 16 Ιουλίου.