Ιωάννα Μαλέσκου: «Με στεναχωρούν γιατί είναι ανυπόστατα»

Ιωάννα Μαλέσκου

"Ευχαριστώ κι εσάς λίγο παραπάνω που με έχετε κάνει να αναρωτηθώ... Κάνω κάτι λάθος;", λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η έναρξη του Love It τη Δευτέρα, βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου να καλωδιώνεται και με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια στον αέρα, σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται γι’ αυτήν το τελευταίο διάστημα.

«Πολλά από όσα ακούω για μένα, ειδικά το τελευταίο διάστημα, πραγματικά με στεναχωρούν γιατί είναι ανυπόστατα. Προσωπικά δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω για έναν άνθρωπο, για μια παρουσιάστρια, για έναν επαγγελματία με έναν τέτοιο τρόπο που να νιώθω μέσα μου ότι κάτι με ενοχλεί, κάτι θέλω να βγάλω για εκείνον. Δεν λειτουργούν όμως όλοι το ίδιο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Καλώς ή κακώς, επειδή διάβασα διάφορα και για το μάτι του κυκλώνα, κάποια στιγμή θα απαντήσω και γι’ αυτό. Δεν απαντάω γενικά, απαντάω μόνο όταν κρίνω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν σε μια ισορροπία. Για μένα, η ισορροπία αυτή μέσα μου τουλάχιστον δεν έχει χαθεί, ίσα ίσα που την έχω βρει. Σας ευχαριστώ όλες και όλους γι’ αυτό. Και εσάς που μου το λέτε με αγάπη και μου το δείχνετε από την πρώτη κιόλας στιγμή και ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχετε. Γιατί γι’ αυτό τον λόγο είμαι εγώ εδώ, όσο θα είμαι εδώ, τηλεοπτικά εννοώ, όχι μόνο στον σταθμό αυτό… γενικά σαν άνθρωπος».

«Ευχαριστώ, όμως, κι εσάς λίγο παραπάνω που με έχετε κάνει να αναρωτηθώ… Κάνω κάτι λάθος; Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει πολλές φορές πώς το κάνω; Καλώς ή κακώς αυτή είμαι. Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα οποία μου δίνετε, μέχρι να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν θα το λέω», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.