Ιωάννα Μαλέσκου: «Γιατί διαβάζουμε και δυστυχώς γράφονται πολλά»

Ιωάννα Μαλέσκου

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα του Happy Day.

Την Ιωάννα Μαλέσκου στα παρασκήνια του Love It συνάντησε η κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου το πρωί της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑϊ αναφέρθηκε τόσο στην προοπτική ενός γάμου όσο και στα όσα… «γράφονται και ακούγονται»!

Μέσα σε όλα, με χαμόγελο, η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συναισθηματικά και ψυχολογικά είμαι έτοιμη για έναν γάμο, άλλοι τεχνικοί παράγοντες είναι αυτοί οι οποίοι… Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου, να κάνεις την οικογένεια σου και να ξέρεις ότι όλο αυτό ολοκληρώνει πραγματικά τη ζωή σου».

Το τηλεοπτικό σκηνικό είναι πολύ πιο έντονο από ότι θα συνηθίζαμε να βλέπουμε. Είναι όμορφο να υπάρχουν τόσες εκπομπές με την έννοια να διαμορφώνουν διαφορετικά την τράπουλα με τις επιλογές των τηλεθεατών. Κάνουμε τηλεόραση και απευθυνόμαστε στον κόσμο, δεν την κάνουμε για εμάς. Έτσι θέλω να πιστεύω. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχει αυτό το όμορφο άγχος, η αγωνία, η διαρκής κίνηση και προσωπικά δεν με αγχώνει τι θα κάνουν οι άλλες εκπομπές στη ζώνη απέναντι. Με αγχώνει πιο πολύ να δώσουμε στον κόσμο το μέγιστο που μπορούμε» πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Όταν δε στις δηλώσεις ήρθε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, πλάι στην παρουσιάστρια, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε πως «είναι αυτό το πλήρωμα του χρόνου που έρχονται στιγμές και συγκυρίες και σε οδηγούν στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουμε να είναι κοντά μας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και άλλους ανθρώπους, που δεν συνεργαζόμαστε γιατί δεν γίνεται, δεν τους εκτιμάμε ή έχουμε κάποια πικρία ή οτιδήποτε. Γιατί διαβάζουμε και δυστυχώς γράφονται πολλά».