Ιωάννα Μαλέσκου για Σοφία Μπεκατώρου – «Είμαι βαθιά θλιμμένη, οργισμένη»

Ιωάννα Μαλέσκου

Δείτε όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη Σοφία Μπεκατώρου.

Η καταγγελία και η εξομολόγηση ψυχής που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου για το βιασμό που υπέστη πριν από πολλά χρόνια δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο στην ελληνική κοινωνία, η οποία σύσσωμη παρακολουθεί τις εξελίξεις. Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα του Love it, η Ιωάννα Μαλέσκου φορτισμένη συναισθηματικά μίλησε, τα είπε έξω από τα δόντια κι έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους.

«Έχω έρθει με περίεργη διάθεση. Είμαι μουδιασμένη, προβληματισμένη, βαθιά θλιμμένη και οργισμένη. Το να διαβάζουμε απόψεις από γυναίκες, αυτό με πίκρανε περισσότερο, “γιατί μετά από τόσα χρόνια;”.

Το να μπορείς να έχεις τη δύναμη να μιλήσεις για κάτι το οποίο όχι μόνο βράζει μέσα σου και σε έχει ενοχλήσει, είναι κάτι τόσο σοβαρό όπως η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, είναι κάτι ισχυρό από μόνο του. Στεναχωριέμαι όταν ακούω απόψεις με τα διάθεση να δείξουμε με το δάχτυλο, κυρίως όμως να διδάξουμε και να μιλήσουμε για ηθική άλλων γυναικών, αυτά με θλίβουν. Ευτυχώς μιλάμε για την απόλυτη μειοψηφία.

Χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να βγαίνουν δημόσια, να συμπαρίστανται και να δίνουν τη δύναμη σε άλλους ανθρώπους, σε άλλες γυναίκες… Το να μένουμε σιωπηλοί δεν αφήνει τα πράγματα πίσω», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.