Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα όρια, κάποιος θα παρεκτραπεί»

Ιωάννα Μαλέσκου

"Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν τα έχεις θέσει και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον πολύ κόσμο που σε ακολουθεί" σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το unfollow που έκαναν η Ιωάννα Τούνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν αρκετό για να φουντώσει τις φήμες περί χωρισμού ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Ιωάννα Μαλέσκου κι οι συνεργάτες της στο Love it σχολίασαν την απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Τούνη με βίντεό της στα social media.

«Είναι μεγάλο κομμάτι το τι μοιραζόμαστε διαδικτυακά. Στις περιπτώσεις αυτές, που πρόσωπα όπως η κοπέλα, μοιράζονται πράγματα από την ζωή τους και γενικά ακόμα και για ψύλλου πήδημα μοιράζεται πράγματα από την ζωή της, εκεί δημιουργείς μία ανισορροπία. Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν τα έχεις θέσει και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον πολύ κόσμο που σε ακολουθεί. Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν πρέπει να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα που είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις την κατάσταση και να περιμένεις ή να απαιτήσεις οι άλλοι, εφόσον δεν είναι ξεκάθαρα τα όρια, να μην μπουν και να ασχοληθούν. Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα τα όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί» σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.