Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν με ενδιαφέρει τι έχει πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος… αν το διακρίνει ή όχι είναι δικό του πρόβλημα»

Ιωάννα Μαλέσκου

"Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι για να με παρατηρήσει κάποιος ή να με προσέξει." δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε για το τέλος του Tv Queen, τα σχόλια που έχουν γίνει για την ίδια από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αν θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει πρωινή καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή στο Open.

«Σίγουρα αυτό που θέλω είναι να συνεχίσει ένα όμορφο ταξίδι, να έρθουν όμορφα πράγματα κι αυτό το πάμε για άλλα εξίσου όμορφα. Θέλω όμορφες συνεργασίες όπως αυτή η συνεργασία με το Tv Queen κι ακόμα πιο όμορφες και μεγαλύτερης διάρκειας συνεργασίες.» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε για τις κριτικές:

«Γενικά οποιοσδήποτε μπορεί να εκφέρει γνώμη και να λέει την άποψή του, είναι σεβαστή έως ένα σημείο αν δεν σε προσβάλει. Από εκεί και πέρα είναι μία μεγάλη αλήθεια ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Δεν έχω παρακολουθήσει επισταμένα τι έχει πει ο Δημήτρης και δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια επειδή δεν προσπαθώ να με προσέξει κανένας. Έχω αυτό το οποίο θέλω να έχω από την πλευρά της ταυτότητάς μου και της συγκρότησης της προσωπικότητάς μου. Τώρα αν το διακρίνει ο Δημήτρης ή όχι είναι δικό του πρόβλημα. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι για να με παρατηρήσει κάποιος ή να με προσέξει.»

Τι απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου στα σενάρια που τη θέλουν να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή; «Δεν γνωρίζω για τη συνεργασία στο Open. Γνωρίζω ότι έχω συνεργασία με τη Barkingwell. Είχα μία πολύ συνεργασία με το Open και γιατί όχι θα ήθελα πολύ και τα επόμενα που θα έρθουν να μας βρούνε με πολύ θετικό πρόσημο.

Σέβομαι πολύ τους συναδέλφους και ειδικά με ανθρώπους που συναναστρέφομαι και κάνουν τη δουλειά τους, όπως η Ελένη Τσολάκη, δεν θέλω να λέω τίποτα και τα υποθετικά σενάρια τα λέμε για να τα συζητήσουμε και δεν αφορούν κανέναν. Δεν έρχομαι να πάρω κανενός τη θέση και δεν έχω την τάση και την πρόθεση και τη διάθεση να πάρω κανενός τη θέση και να δημιουργήσω σε κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα ό,τι αποφασίζει ο κάθε σταθμός σε οποιαδήποτε φάση κι αν βρίσκεται, είναι γιατί καθορίζεται με αυτόν τον τρόπο και το αποτέλεσμα φαίνεται. Εγώ θέλω να είμαστε χαρούμενοι όλοι, μπορούμε;»